Hegge group

Over ons

Metaalverwerking in de brede zin van het woord, dat is de meest beknopte en complete omschrijving van de activiteiten die we bij Hegge aanbieden.

Elke dag is een passieproject

Sinds 1893 wordt er bij Hegge, door aandeelhouders en ervaren medewerkers, met passie aan metaalverwerking gedaan. Kwaliteit, flexibiliteit, eerlijkheid, betrokkenheid, efficiëntie en een goed resultaat zijn dan ook de kernwaarden van ons bedrijf.

Werknemers Hegge werken
Hoogstaande kwaliteit

Voor al uw metaalbewerkingen

Hegge streeft ernaar klanten, op een duurzame manier, een zo breed mogelijke waaier van metaalbewerkingen aan te bieden. Dit doen we in een omgeving waar medewerkers zich thuis voelen en ontplooien en waar aandeelhouders een rendabele, consistente groei nastreven.

Met cocreatie bereiken we de beste resultaten

Onze medewerkers zijn op hun best in een team waar ze initiatieven mogen nemen en waar bestaande en nieuwe technieken in elkaar overvloeien.

De vriendschappelijke sfeer stimuleert hen om zich diverse vaardigheden eigen te maken en er te zijn voor collega’s wanneer deze hen nodig hebben.

Wij bieden een variatie metaalbewerkingen aan:

Lasersnijden, ponsen, afkanten, plooien, buigen, knippen, TIG-lassen, MAG-lassen, MIG-lassen, robotlassen, puntlassen, perswerken hydraulisch, perswerken mechanisch, zagen, boren, tappen, poedercoating.

Hoe kunnen we u
verder helpen?