Hegge group

Machinebouw

Hegge Toelevering NV is een modern bedrijf dat zich specialiseert in de toelevering van stalen, RVS en aluminium onderdelen voor de machinebouw. Vooral in enkele stuks en kleine series zijn wij flexibel en competitief.

Fijne werken Hegge

Onderdelen voor
diverse sectoren

De producten die Hegge Toelevering NV vervaardigt zijn bestemd voor diverse markten, zoals de voedingsindustrie, farmaceutische industrie en productie- en verpakkingsindustrie. In de regel maken we zelf geen machines, onze klanten die actief zijn in de machinebouw nemen doorgaans zelf het ontwerp en de samenbouw voor hun rekening. Wij leveren de onderdelen aan.

Modern en betrokken

Wij tonen ons altijd bijzonder betrokken en zijn tot in de puntjes op de hoogte als het aankomt op materialen, constructies en bewerkingen. Doordat wij bij Hegge Toelevering NV beschikken over eigen engineering, mét de nieuwste 3D CAD software, vertalen wij uw wensen snel en deskundig naar een ontwerp op maat. Daarnaast beschikken wij over een moderne productiehal, waar we in eigen beheer onderdelen voor uw machines fabriceren.

Precisie laswerken machine
Collega's bespreken werken

Duidelijke communicatie

Bij het bouwen van een nieuwe machine is een transparante communicatie tussen alle betrokken partijen de sleutel tot succes. We staan altijd klaar om meer te vertellen over onze mogelijkheden in de machinebouw.

Hoe kunnen we u
verder helpen?